17Apr

De basis voor een succesvolle website

De basis onderdelen voor een succesvolle website De basis onderdelen voor een succesvolle website Net-sites

Hoe effectief is uw website? Het gebruik van deze onderdelen is essentieel voor een succesvolle website.

 

Gemakkelijke navigatie

Maak het uw bezoekers eenvoudig om door uw website te 'bladeren'. Zorg er voor dat de menu knoppen op een logische plek staan. Een bezoeker verwacht dat het menu horizontaal bovenaan of verticaal linksboven staat. Wanneer u het menu ergens anders plaatst bestaat de kans dat de bezoeker 'verdwaalt' en voortijdig de website verlaat.   

 

Social media knoppen 

Social media is de manier om mensen aan uw bedrijf te binden. Benut daarom iedere kans om zoveel mogelijk volgers te krijgen. Plaats op iedere pagina social media knoppen om uw bezoekers te laten weten dat u ook actief bent op social media.  

 

Uitnodigende titels

Een bezoeker is doorgaans selectief met het lezen van teksten. Wanneer er boven een tekst een aantrekkelijke titel staat, zal dit de bezoeker sneller overhalen om de tekst te lezen. Maak uw bezoekers dus nieuwsgierig door slim gebruik te maken van titels.

 

Referenties

Iedereen kan beweren dat hij of zij de beste, snelste of goedkoopste is. Een bezoeker zal daarom meer waarde hechten aan het oordeel van uw klanten. Plaats daarom referenties op uw website. Dit kan door een referentie pagina op uw site te plaatsen of door te linken naar een externe referentieplaats zoals Marktplaats.nl, uw social media pagina of een bedrijvengids. 

 

Contact informatie

Een website van een bedrijf heeft als hoofddoel in contact komen met nieuwe klanten. Maak het uw bezoekers daarom makkelijk en plaats op iedere pagina ten minste uw e-mail adres en telefoonnummer. Voorzie uw website daarnaast van een uitgebreide contactpagina met al uw contactgegevens. 

 

Aantrekkelijke foto's

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Interessante foto's op uw website nodigen uit om verder te kijken. Een bezoeker zal daarom langer op uw website blijven wanneer u gebruik maakt van aantrekkelijke foto's. 

 

 

Wilt u ook meer rendement uit uw website halen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

   Blog

Net-sites op FacebookNet-sites op Google plusNet-sites op TwitterNet-sites op YouTubeNet-sites op LinkedIn

Contact

Nieuwsgierig geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak en haal het maximale rendement uit uw onderneming! 

De Steenakkers 58
8066 PV  Belt-Schutsloot

06-53674274
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Net-sites!